Fun-fotobox

Gaat u trouwen? Organiseert u een (bedrijfs)feestje? Of zou u onze Fun-fotobox graag willen inzetten bij een leuk event? Een bruiloft, personeelsfeest of festival… ieder event is anders.

Wij zijn van alle markten thuis en helpen u graag om de belevenis helemaal af te stemmen op uw wensen. Daarom kunt u een te gek ontwerp laten maken voor de fotostrips, helemaal op maat gemaakt voor uw feest. Natuurlijk inclusief logo, (bedrijfs)naam, website en een leuke tekst in de juiste kleuren en lettertype. Hiervoor hebben wij zes verschillende templates beschikbaar.

Klaarzetten, aansluiten, opruimen… Hoe doen we dat? Natuurlijk hoeft u dat niet zelf te doen! Allereerst vinden we het belangrijk dat de gasten zelf volledig van onze Fun-fotobox kunnen genieten en zich geen seconden zorgen hoeven te maken. Als u onze Fun-fotobox huurt is er altijd een medewerker van ons aanwezig. Hij zorgt ervoor dat alles perfect werkt en is aanwezig om de gasten te begeleiden, uitleg te geven en eventueel de printer bij te vullen.

Druk op de knop en onze Fun-fotobox maakt een aantal foto’s. Voordat elke foto wordt gemaakt telt onze Fun-fotobox af. Tijdens de countdown ziet u uzelf op de live preview: 3, 2, 1, klik!

En wilt u graag dat de foto’s uit het fotohokje op een extern beeldscherm of beamer getoond worden? Dat kan! Het fotohokje stuurt de foto’s direct nadat ze gemaakt zijn door naar het beeldscherm. Dit gaat supersnel. Zo zijn de foto’s niet alleen leuk voor de gasten in het fotohokje, maar leuk voor alle gasten.